Educatie zoeken

Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kandidaat is de mogelijkheid om te leren, door middel van een opleiding, cursus en/of workshop. Door de integratie van opleiding.nl bieden wij kandidaten binnen het platform de mogelijkheid om op zoek te gaan naar educatie.

De talentenanalyse

Het assessment -ook wel talentenanalyse genoemd- brengt 53 competenties, 44 talenten en 53 drijfveren in kaart en geeft inzicht in welke werkgebieden de werknemer optimaal tot zijn of haar recht komt. Het assessment benadert mensen positief, biedt inzicht in de persoonlijkheid van de deelnemer en is beschikbaar in 9 talen.

Persoonlijke ontwikkeling

Een loopbaan wordt pas écht succesvol wanneer je non-stop blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen. Het ontwikkelplan in het LLO platform geeft de werknemer inzicht in de persoonlijke dromen, ambities en benodigde groei. In het plan is ook ruimte voor 360 graden feedback.

Dashboard

Het dashboard is het startpunt van de applicatie. Hier zie je in één oogopslag jouw kandidaten en hun voortgang.

Vacature matching

Met de vacature module van het LLO platform gaan kandidaten op zoek naar een passende baan. Op basis van de competenties en vaardigheden, uit het skillspaspoort van de kandidaat, matchen wij vacatures.

Skills paspoort

In het skillspaspoort komen de uitkomsten van het assessment aangevuld met persoonlijke kenmerken en jouw opleidings- en arbeidsverleden samen.