Oplossingen

Het LLO platform biedt verschillende oplossingen die bijdragen aan de levenslange ontwikkeling. Op deze pagina staan de zes belangrijkste oplossingen benoemd.

Het dashboard met inzicht in de voortgang

Het dashboard is het startpunt van de applicatie. Hier zie je in één oogopslag jouw kandidaten en hun voortgang.

Assessment

De talentenanalyse

Het assessment -ook wel talentenanalyse genoemd- brengt 53 competenties, 44 talenten en 53 drijfveren in kaart en geeft inzicht in welke werkgebieden de werknemer optimaal tot zijn of haar recht komt. Het assessment benadert mensen positief, biedt inzicht in de persoonlijkheid van de deelnemer en is beschikbaar in 9 talen.

Het skillspaspoort

Het skillspaspoort is een curriculum vitae 2.0. De uitkomsten van het assessment, competenties, talenten en drijfveren- aangevuld met persoonlijke kenmerken en het opleidings- en arbeidsverleden, komen samen in het skillspaspoort.

SkillsPaspoort

Persoonlijke ontwikkeling

Een loopbaan wordt pas écht succesvol wanneer je non-stop blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen. Het ontwikkelplan in het LLO platform geeft de werknemer inzicht in de persoonlijke dromen, ambities en benodigde groei. In het plan is ook ruimte voor 360 graden feedback.

Educatie zoeken

Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kandidaat is de mogelijkheid om te leren, door middel van een opleiding, cursus en/of workshop. Door de integratie van opleiding.nl bieden wij kandidaten binnen het platform de mogelijkheid om op zoek te gaan naar educatie.

Keuzehulp Opleiding
Matching

Vacature matching

Met de vacature module van het LLO platform gaan kandidaten op zoek naar een passende baan. Op basis van de competenties en vaardigheden, uit het skillspaspoort van de kandidaat, matchen wij vacatures.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Support
Lianne Geerlings
Operationeel directeur
Kim Kulderij