Wat is een Leven Lang Ontwikkelen?

Een schoolcarrière duurt maar een fractie van jouw leven. Jezelf ontwikkelen duurt een heel leven lang. Deze levenslange ontwikkeling brengen we met het LLO platform in kaart. Zo laten we werkgevers zien wat je al kunt én waar nog potentie zit.

Verandering in de maatschappij

Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen hebben invloed op de arbeidsmarkt. Ze leiden in sommige sectoren tot het aanpassen van productieprocessen en een andere inzet van mankracht. Ook gebeurtenissen als de coronapandemie en klimaatveranderingen drukken hun stempel op de arbeidsmarkt. De ene sector kent een significante krimp, de andere floreert onder de gebeurtenissen en de daarmee gepaard gaande maatregelen. Dat de arbeidsmarkt verandert, is een feit. Het LLO platform helpt werknemers hierop te anticiperen en blijvend mee te veranderen.

Wij geven je inzicht in jouw competenties, talenten en drijfveren en begeleiden je naar banen en sectoren waar ze zitten te springen om gemotiveerde mensen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Jij een uitdagende baan, werkgevers een talentvolle arbeidskracht.

Onze oplossingen

Het LLO platform biedt verschillende oplossingen die bijdragen aan de levenslange ontwikkeling. Hier lichten wij de zes belangrijkste oplossingen toe.

Het dashboard is het startpunt van de applicatie. Hier zie je in één oogopslag jouw kandidaten en hun voortgang.

Het assessment -ook wel talentenanalyse genoemd- brengt 53 competenties, 44 talenten en 53 drijfveren in kaart en geeft inzicht in welke werkgebieden de werknemer optimaal tot zijn of haar recht komt. Het assessment benadert mensen positief, biedt inzicht in de persoonlijkheid van de deelnemer en is beschikbaar in talen.

In het skillspaspoort komen de uitkomsten van het assessment aangevuld met persoonlijke kenmerken en jouw opleidings- en arbeidsverleden samen.

Een loopbaan wordt pas écht succesvol wanneer je non-stop blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen. Het ontwikkelplan in het LLO platform geeft de werknemer inzicht in de persoonlijke dromen, ambities en benodigde groei. In het plan is ook ruimte voor 360 graden feedback.

Welke beroepen passen bij jouw skills? Of welke skills moet je nog ontwikkelen om in aanmerking te komen voor jouw ambitiefunctie? De module Beroepen zoeken biedt een antwoord op deze vragen en geeft de kandidaat richting aan zijn of haar ontwikkeling.

Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kandidaat is de mogelijkheid om te leren, door middel van een opleiding, cursus en/of workshop. Door de integratie van opleiding.nl bieden wij kandidaten binnen het platform de mogelijkheid om op zoek te gaan naar educatie.

Het LLO platform heeft het grootste Skillsgerichte vacatureaanbod van Nederland. Met de vacature module van het LLO platform gaan kandidaten op zoek naar een passende baan. Op basis van de competenties en vaardigheden, uit het skillspaspoort van de kandidaat, matchen wij vacatures.

SkillsPaspoort

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Operationeel directeur
Kim Kulderij
Support
Lianne Geerlings