Over ons

Het Leven Lang Ontwikkelen Platform is een product van LLO BV. Met ons team van ontwikkelaars en adviseurs zorgen we voor de ontwikkeling, implementatie en het beheer van een platform dat werkt. Ook voor werkgevers in kraptesectoren!

Skillspaspoort

Hoe het platform aansluit aan leven lang ontwikkelen

Het LLO platform is het online platform waar werkgevers zich kunnen ontwikkelen. De resultaten uit het online assessment zijn de basis voor het ontwikkelplan waarmee beoogde kandidaten verder worden geholpen. Het LLO platform biedt een slim en eenvoudig werkend dashboard waar de ontwikkeling van jouw (potentiële)werknemer centraal staat.

Waarom

Wij geloven dat ieder mens een gelukkig leven moet kunnen hebben en dat (arbeids)participatie op basis van talenten en drijfveren daar enorm aan bijdraagt.

Hoe

Elk individu wordt op de beste wijze ondersteund en gefaciliteerd om zich een leven lang te ontwikkelen en kan participeren op basis van talenten en drijfveren.  

Wat

Samen met partners excellente platforms maken waar ieder individu kan leren en ontwikkelen door competenties, talenten en drijfveren centraal te stellen aangepast naar de huidige situatie.  

Ons team

Operationeel directeur

Kim Kulderij

Support

Lianne Geerlings

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Support
Lianne Geerlings
Operationeel directeur
Kim Kulderij