De perfecte match tussen werkgever en werknemer

Wanneer werkgevers -met name in kraptesectoren- op dezelfde wijze naar mensen blijven kijken, krijgen we een deel van de vacatures niet ingevuld. Daarom geeft het LLO platform deze werkgevers inzicht in drie belangrijke werknemersvariabelen: competentie, talent en drijfveer. We maken inzichtelijk op welke wijze kandidaten -ook zonder de voorgeschreven opleiding- meerwaarde kunnen bieden. Een aantal vooruitstrevende organisaties -waaronder het Ministerie van Defensie- bewijst dat selecteren op basis van talent werkt.

De rol van het platform

Jezelf ontwikkelen duurt een heel leven lang. Door deze ontwikkeling in kaart te brengen, laten we werkgevers zien wat je al kunt én waar nog potentie zit.

Het skillspaspoort is een curriculum vitae van de toekomst. Dit paspoort legt de nadruk op jouw competenties, talenten en drijfveren, drie variabelen die we middels een assessment in kaart brengen.

Meer informatie

Op basis van het assessment wordt een ontwikkelplan opgesteld waarin je een aantal competenties kiest die je verder gaat ontwikkelen. Dat kun je in de praktijk doen, maar een studie of cursus behoort ook tot de mogelijkheden. Het platform monitort jouw ontwikkeling en legt ook de feedback die je ontvangt voor je vast.

Het platform maakt inzichtelijk wie je bent, wat je kunt en hoe je je ontwikkelt. Verder geeft het inzicht in jouw ambities. Met deze informatie koppelen we jou aan de juiste werkgever.

Tijdlijn

Assessment
Tijdens het assessment doe je online tests en vul je vragenlijsten in om te onderzoeken waar jouw competenties, talenten en drijfveren zitten.
Ontwikkelplan
In het ontwikkelplan leggen we de skills die je verder wilt ontwikkelen vast. We stellen uitdagende, maar haalbare doelen op.
Ontwikkeling
Tijd voor actie! Op basis van jouw persoonlijke doelen kiezen we een ontwikkelingsmethode. Terug naar de schoolbanken is een optie, maar leren in de praktijk natuurlijk ook.
Voortgang
Het platform monitort jouw ontwikkeling en legt ook de feedback die je ontvangt voor je vast.
Match
Zodra jouw competenties zijn doorontwikkeld ben je klaar voor de match. Dit platform maakt het mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Support
Lianne Geerlings
Operationeel directeur
Kim Kulderij